Djuli

Djuli heeft pit, lef en spontaniteit. De liedjes zijn vrolijk uptempo en bovenal heel goed gezongen!

Hitz van Djuli

0 results

Djuli op Spotify

Luister alle hits van Djuli op Spotify of andere streamingsdiensten.

Populaire videoclips van Djuli

Check hieronder de populairste videoclips van dit moment!

0 results

Alles over

Jong, fris en enthousiast! Zo kan de nieuwe meidengroep Djuli omschreven worden. Kirsten, Romy en Yael, drie vriendinnen die niets liever doen dan zingen, dansen en acteren! Ze leerden elkaar op  14-jarige leeftijd kennen toen ze alle drie de jeugdopleiding volgden bij het Nederlands Musical Ensemble (NME). Het NME biedt talentvolle jongeren de kans hun droom om later in een grote theater of musical productie te staan werkelijkheid te maken. Elke zaterdag gingen de meiden met veel plezier naar Zoetermeer om daar hun musicallessen te volgen.

Ondanks de nog jonge leeftijd van Kirsten (18), Romy (17) en Yael (17) hebben de meiden al een behoorlijke staat van dienst. Al vanaf hun kleuterjaren zijn ze bezig met dans, zang en acteren. Het begon met balletles, Kinderen voor Kinderen en theatergroepjes in het weekend en al snel bleek dat ze een uitzonderlijk talent en een grote ambitie hadden om op een dag te schitteren in de spotlights. De ambitie en hun talent leidde er dan ook toe dat de meiden elkaar bij het NME tegen het lijf liepen en sindsdien onafscheidelijk zijn! De musicallessen hebben zeker al hun vruchten afgeworpen, zo speelden Yael en Romy in de musical Annie en stond Kirsten op de planken met de theaterproductie Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer.

In 2007 besloten Yael, Romy en Kirsten om als meidengroep mee te doen aan het Junior Songfestival (JSF). Ondanks dat ze de finale niet haalden beviel het idee, om door te gaan als het meidengroepje, ze wel. Met een door Romy zelf geschreven nummer onder de arm klopten de meiden aan bij CNR Entertainment. De platenmaatschappij zag direct wat in Djuli en tekende het groepje afgelopen voorjaar. Sindsdien is er een hoop gebeurd rondom Djuli. Zo zijn ze de studio in geweest om de eerste eigen nummers op te nemen, heeft een professionele fotoshoot plaatsgevonden, is hun website gelanceerd en een paar weken geleden werd voor hun eerste single ‘How do you do’ een videoclip opgenomen. Het nummer ‘How do you do’ gaat over vakantieliefde, het vrolijke fluitje en het refrein in het nummer blijven na één keer horen gegarandeerd in je hoofd zitten. “We hopen met dit nummer een grotere bekendheid bij het publiek te krijgen, omdat het nummer lekker blijft hangen zijn we er van overtuigd dat alle kids het liedje straks helemaal mee kunnen zingen”.

Naast ‘How do you do’ zijn er nog zeven nummers opgenomen. Twee daarvan zijn bestaande musical nummers in een nieuw jasje. Met de nummers ‘De beat stop je niet’ uit Hairspray de Musical en ‘Zomernacht’ uit Grease laat Djuli horen dat ze hun musicalverleden zeker niet verloochenen. “We zijn echt musicalmeisjes, we houden van acteren, dansen én zingen en zullen geen keuze maken tussen één van deze drie!”.

Op dit moment zijn Yael, Romy en Kirsten al hun vrije tijd bezig met Djuli. Op vrije avonden en de weekenden staan ze in de dansstudio om danschoreografieën in te studeren, zijn ze bij hun zangcoach, zijn ze in de opname studio, gaan ze langs radiostations of staan ze op het podium om op te treden. De rest van hun tijd besteden ze aan hun studie. Romy en Kirsten volgen allebei een theateropleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) in Zoetermeer en Yael volgt een acteeropleiding aan de Film Actors Academy Amsterdam (FAAAM).

De naam DJULI
De naam Djuli is voor hun deelname aan JSF bedacht en wordt door de meiden als volgt uitgelegd; “We zijn alle drie in de maand juli jarig en we zijn met z’n drietjes, we hebben de D van drie voor onze geboorte maand juli geplakt. Djuli klinkt leuk en voor ons heeft het ook een betekenis, wat wil je nog meer?!”

Djuli heeft pit, lef en spontaniteit. De liedjes zijn vrolijk uptempo en bovenal heel goed gezongen. We gaan zeker nog veel horen van Djuli!

In 2014 besluit de meidengroep te stoppen.