Keet!

Keet! was het gezicht van kinderzender RTL Telekids.

Keet! op Spotify

Luister alle hits van Keet! op Spotify of andere streamingsdiensten.

Populaire videoclips van Keet!

Check hieronder de populairste videoclips van dit moment!

Keet!

Ik kan het heus wel zelf

Keet!

Waarom kan het niet altijd Kerstmis zijn

Keet!

Cha Cha Slide

Keet!

Big Splash

Alles over

Eigenlijk ben ik altijd al bezig geweest met dansen en muziek. Ik ben nu 22 jaar maar toen ik 3,5 jaar was stond ik al met mijn nieuwe roze balletpakje in de kleuterdansles. Ik had thuis een ‘My First Sony’, een soort cassetterecorder met een microfoon waarop ik altijd muziek draaide en meezong met de liedjes. Vanaf mijn 6e heb ik verschillende instrumenten bespeeld zoals de saxofoon. Op het laatst heb ik zelfs keyboard- en drumlessen gehad. Daarna begon ik met zingen, dat durfde ik eerst nog niet zo goed.

Ik had als klein meisje een grote verkleedkist, dus ik verkleedde me veel en dan deden we toneelstukjes thuis. Op de basisschool mochten wij vaak zelf toneelstukjes en dansjes maken. Daar deed ik natuurlijk graag aan mee! Vrijdag middag stonden we dan op het podium tijdens de maandafsluiting. Super leuk!

Ook op de Middelbare School (VWO) ben ik altijd blijven dansen. Ik zat in een selectie dansgroep waarmee ik veel heb opgetreden. In de brugklas speelde ik mee in een toneelstuk op school. Toen ontdekte ik het toneelspelen, ik vond het heel tof!

Zoals je ziet zijn dansen, acteren en zingen echt mijn hobby en passie. Ik kan me niets leukers bedenken. De leraren op school dachten dat ik naar de universiteit zou gaan maar ik kon geen andere studie verzinnen dan: Musicaltheater! En dat studeer ik nu in Tilburg. Daar leer je dansen, acteren èn zingen. Ik krijg les in alle soorten dans, van ballet tot tapdansen. Verder heb ik zangles en zingen we met een heel koor. Natuurlijk krijg ik ook nog acteer- en spellessen. En vakken zoals kunstgeschiedenis. Enorm leuk maar soms best zwaar. Ik moet nog één jaar naar school maar mag nu al als Keet! dansen en zingen. En ik kan ook nog acteren en presenteren. Beter kan het niet toch?

Na drie jaar de rol van Keet! te hebben vertolkt besluit Yvonne Coldeweijer te stoppen en draagt ze juni 2012 het stokje over aan Janouk Kelderman. In 2017 besluit de blondine zich meer te gaan richten op ander werk in de entertainmentwereld. Aan het Telekids avontuur met Keet! komt dan het einde.