Kiya van Rossum

Zangeres, Youtube en Influencer Kiya van Rossum is bekend geworden door haar deelname aan het Junior Songfestival en The Voice Kids in 2018.

Kiya van Rossum op Spotify

Luister alle hits van Kiya van Rossum op Spotify of andere streamingsdiensten.

Populaire videoclips van Kiya van Rossum

Check hieronder de populairste videoclips van dit moment!

Kiya van Rossum

Anders

Kiya van Rossum

Veilige haven

Kiya van Rossum

Taxi

Kiya van Rossum

Momentum

Alles over

Kiya van Rossum heeft haar bekendheid verdient door haar deelname aan het Junior Songfestival en The Voice Kids. De uit IJsselstein afkomstige Kiya gaat naast haar zangcarrière door het leven als Youtuber en Influencer.
 
In 2018 doet Kiya op dertienjarige leeftijd mee aan het Junior Songfestival en ze bereikt ze de finale. Met haar nummer ‘Butterflies’ strijdde ze tegen Max & Anne, de meidengroep Remix en Anna. Ze bereikte een vierde plaats en Max & Anne ging met het nummer ’Samen’ door naar het Junior Eurovisiesongfestival.
 
Voor Kiya was dat nog niet alles, want in datzelfde jaar deed ze mee aan de talentenjacht The Voice Kids van RTL. Tijdens de blind auditions van de 7e editie van The Voice Kids zong ze het nummer ’Speeltuin’ en koos ze voor het team van Marco Borsato. Kiya van Rossum mocht door naar de battles.
 
Inmiddels is ze druk bezig met haar zangcarrière en heeft ze een aantal singles uitgebracht waaronder: Laat me Los, Dansen door de Straten en het nummer Taxi samen met Tommy. Bij deze nummers heeft ze ook een aantal spetterende videoclips uitgebracht op haar eigen YouTube-kanaal. Al haar muziek is terug te vinden op de verschillende downloadplatforms zoals Spotify, Deezer en Apple Music.