UNITY

UNITY bestaat uit de meiden Jayda, Naomi, Maud, Jayda en Demi. Zij wonnen in 2020 het Junior Songfestival met het nummer 'Best Friends' en mochten Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisiesongfestival. UNITY is vierde geworden bij het Junior Eurovisiesongfestival.

UNITY op Spotify

Luister alle hits van UNITY op Spotify of andere streamingsdiensten.

Populaire videoclips van UNITY

Check hieronder de populairste videoclips van dit moment!

UNITY

Let's go on vacay

UNITY

Denk je dan aan mij

UNITY

Light it up

UNITY

Geheim

Alles over

In 2020 won de meidengroep UNITY het Junior Songfestival met het nummer ‘Best Friends’. Zij wonnen in de finale van de boyband T-Square en Jackie & Jane. Ondanks dat Jackie & Jane favoriet waren bij de kinderjury koos de vakjury, bestaande  uit Duncan Lawrence, Fenna Ramos en Ronnie Flex, unaniem voor UNITY.

Doordat de meiden het Junior Songfestival wonnen, mochten zij Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2020 in Polen. Vanwege het coronavirus kon het liedjesspektakel niet live plaatsvinden, maar traden alle deelnemers op vanuit de studio in eigen land. Ze werden vierde van de twaalf deelnemers, wederom met winnende liedje ‘Best Friends’. De overwinning van de achttiende editie ging uiteindelijk naar Frankrijk.

De meidengroep bestaat uit de zangeressen Naomi Traa, Maud Noordam, Jayda Monteiro da Silva en Demi van den Bos.

In 2021 brengen de Naomi, Maud, Jayda en Demi het nummer Ding-a-Dong in een nieuw jasje uit. Speciaal voor het Songfestival dat in Rotterdam Ahoy plaats vindt, wordt er het album “Songfestival: Nederlands trots in een nieuw jasje’ uitgebracht. Ding-a-Dong is een cover van het nummer waarmee Teach-In in 1975 het Songfestival won.

Inmiddels hebben de meiden van UNITY verschillende nummers en covers uitgebracht waaronder Have my Heart, Most Girls en Ding-a-Dong.

Demi ken je misschien nog wel als een van de zangeressen van Kinderen voor Kinderen. Daarnaast zat ze in de meidengroep AmaSing. Ze zong tijdens Kinderen voor Kinderen onder andere het nummer “Haai Alarm” en was ze te zien tijdens de uitzending van Zapp Your Planet. Jayda zat ook twee jaar in Kinderen voor Kinderen en zong solo het nummer Tijger van het album nummer 39 Kom Erbij. Naomi en Maud deden al eens mee aan The Voice Kids. Al met al hebben de meiden van UNITY al heel wat zangervaring.